Senin, 06 Agustus 2018

Alphateca


Merhaba arkadaşlar, bugün size ALPHATECA hakkında bir tartışma vermek istiyorum. Toplumsal lütuf için sıcak bir tebessüm var.
Alphateca Nedir?
Alphateca, her kullanıcının bir alıcı veya satıcı olarak hareket edebileceği, bir ödeme aracı olarak cryptocurrency kullanarak çeşitli hizmetleri veya malları satabileceği veya satın alabileceği küresel bir kriptomarkettir. Evden ayrılmadan kişisel bir cüzdan (bağlantı) oluşturmak için sadece 10 dakikaya ihtiyacınız olduğunu düşünün, Alphateca'ya gidin ve sadece birkaç tıklamayla popüler bilgisayar oyunlarından tabletler, arabalar, yolculuklar, kendi kompozisyon şarkılarınız veya nadir eserler sunun! Her gün on binlerce insan eşyalarınızı görüyor - birisi kesinlikle bundan hoşlanacak. Çok kısa sürede, alıcıları bulabilir, şifreli para ödülü alabilir ve cryptomarket'te yüzlerce kategoriden güvenli bir şekilde ihtiyacınız olan ürünleri satın alabilirsiniz. Tüm şifreleme sistemlerinden para çekmek zorunda değilsiniz - her ürün veya hizmet için doğrudan şifreli kartınızdan ödeme yapabilirsiniz.
Örneğin, dijital fikri mülkiyet ile diğer mal türleri ile çalışır. Ses, e-kitap, bilgisayar oyunları, fotoğraflar ve daha fazlasını tüm dünyada kripto para birimi ile dağıtabilirsiniz. Alphateca, yaratıcı potansiyelinizden para kazanmanın harika bir yoludur. Dünyadaki yüzbinlerce kullanıcı arasında yaratıcılığınızı takdir edecek ve kendileri için kopya alabilecek insanlar var.
Alphateca'da, cryptocurrency'nin kendisi bir meta olabilir - örneğin: Satılan bazı Ethereum jetonlarını ve bunun yerine kaç tane kripto para biriminin istediğinizi belirlediniz. Bu süreç ptryptocurrency alışverişine benzer, ancak komisyon ve gecikmelerin alışverişini önlemek için izin verir, çünkü bu aslında bir değişim işlemidir. Genel olarak, Alphateca kullanıcıların herhangi bir ürünü uygun kripto para birimiyle satabilecekleri veya satın alabilecekleri, zamandan ve paradan tasarruf edebilecekleri uluslararası bir ticaret platformudur.
Alphateca özelliği
Alphateca ile çalışmak iki ilkeye dayanmaktadır: kâğıt parasına sadakat ve kripto para birimini günlük hayatta kullanmanın teşvik edilmesi için küresel bir istek. Çalışmanızı Alphateca platformunda başlatmak oldukça basittir. Kullanıcı dostu bir arayüz, tanıdık görüntüler ve basit bir dil, temel ilkeleri sadece birkaç dakika içinde anlamanıza olanak tanır.
Makaleler ve videolar aracılığıyla kripto kapsamını keşfetmek için gereken tüm materyalleri içeren, sizin için modern ve konforlu bir destek bölümü hazırladık. Sıkça sorulan soruların cevapları (SSS) web sitesinde ilgili bölümde bulunabilir. Web sitesini forumda geliştirmekle ilgili sorunları veya önerileri tartışabilirsiniz. Aktif forum kullanıcıları, hesaplarında görüntülenen özel derecelendirmeleri ve başarıları alır.
Bu platformun çeşitli ücretsiz özellikleri vardır: ürün yerleştirme, açık artırma vb. Ancak reklam, alışveriş, kefil ve diğerleri gibi ücretli hizmetler de vardır. ICO kampanyası sırasında elde edilebilen kripto para birimi veya jetonlarla kullanabilirsiniz. Alphateca'yı bir ücret karşılığında herhangi bir yerden destekleyen her kullanıcı, bonus jetonlarını, bireysel başarılarını, profillerde gösterilmesini ve hesabın genel düzeyini ve güven düzeyini etkileyecektir.
ICO katılımcıları için faydalar
ICO katılımcıları, Alphateca platformunda kullanılabilecek ATEC jetonlarını alacaklar. Bu simge, Alphateca'da ücretli hizmetler veya Alphateca'nın resmi çevrimiçi mağazasındaki ürünler için kullanılabilir.
Bu aşamada Alphateca jetonu en düşük fiyata satılıyor (1 ETH = 7000 ATEC), ayrıca ICO'nun ilk günlerinde% 25'lik özel bir bonus var. Hizmet bedellerini projenin varlığı boyunca jetonlarda değiştirmeyeceğiz. ATEC token değerlerini bu şekilde destekliyoruz. Gelecekte, Alphateca platform hizmet ücretleri belirteçleri değişmeyecek ve varoluşları boyunca kalacaktır.
Zamanla, günlük ziyaretçi sayısı artmaya devam edecek ve personeli genişletecek, ek ekipman satın alacak ve farklı dillerde destek hizmetleri sunacağız. Kripto para birimindeki ve Euro'daki hizmet ücretlerinin artabileceği açıktır, ancak jetonlardaki fiyatlar sabit kalacaktır. Jeton emisyonlarının sınırlı olduğu ve her bir jetonun Alphateca hizmetleri için sadece bir kez kullanılabileceği göz önüne alındığında, bunların her biri sayıları azalacak ve maliyetler artacaktır.
ICO'ya katılarak üç tür avantaj elde edebilirsiniz:
Bir ICO katılımcısı, Alphateca hizmetlerini minimum ücretle satın almak için jeton kullanabilir; 
Bir ICO katılımcısı, platforma entegre edilen özel hizmetler aracılığıyla herhangi bir zamanda diğer kullanıcılara jeton satabilir; 
Bir ICO katılımcısı, kendi işini bir platform çerçevesinde başlatmak için jeton kullanabilir; Örneğin, reklam alanlarını belirteçleri asgari fiyatla satın alın ve cryptocurrency üzerinde daha yüksek fiyatlardan satış yapın. 
ICO tamamlandığında, Alphateca platformunda ücretli hizmetlerin fiyatı artacaktır, ancak diğer ödeme seçeneklerinden daha fazla jetonla iki kat daha düşük olacaktır. Projeyi erken bir aşamada destekliyorsanız ve% 25'lik bir bonusla, destek miktarının faydalarının% 250'sini gerçekten elde edersiniz. Platformdaki ücretli hizmetlerin fiyatındaki her artışta, jeton değeri artar.
Destekçimiz olmanın en ilginç avantajı.
Alphateca, diğer kullanıcılar ile cryptocurrency için APEC jetonlarını değiştirmeye izin veren özel hizmetler sunmaktadır. Site hizmetleri için yüksek talep ile uygun bir döviz kuru sağlanacaktır. 
Sayılar hakkında konuşursak: 1 ETH için ICO döneminde, fonların transferine, miktarına ve zamanına bağlı olarak 7000 ATEC + bonus kazanırsınız. ICO'dan sonra, jetonlardaki hizmet ücretleri iki katına çıkacak. Böylece, ilk günlerde 10 ETH'yi destekleyen ICO katılımcıları, ICO'nun bittiği ay içinde 25 ETH olacak olan ICO'nun ana aşamasında 87.500 ATEC alacaklar. (Diğer para birimleriyle aynı)
Alphateca neden?
Bu açık. Bizim tokenler ICO sırasında en iyi fiyat hizmeti almak için garantilidir! Böylelikle, taraftarlar şartlı güvenliğe yatırım yapmazlar, daha sonra bu borsada serbest bırakılacağını ve fiyatta artacağını umuyorlar. Jeton değişimleri zaten platformumuzda! Hizmet ücretleri, tüm kullanıcılar için platformda sistematik olarak artırılacak ve aynı zamanda jetonların maliyetini de artıracak!
Her potansiyel belirteç sahibi, ICO'dan sonra bu belirtecin isteği hakkında endişelenecektir. Yalnızca bölgesel ilgi alanları olan bu sitelerin istatistiklerine dayanarak, zaman çizelgesine uygulanan çeşitli hizmet türlerinin uygulanmasıyla ilgili bir özet tablosu oluşturabilirsiniz.
Bir sonraki yıl için hizmet uygulaması
ATEC tokenlerinin teknik açıklaması
Genel bilgiler  
Etherecum platformuna dayanan ATEC şifreleme belirteçleri sunuyoruz. ATEC tokenleri sınırlı emisyonlara sahiptir. Bu bir yardımcı belirteci, yalnızca projelerdeki yerleşimler için kullanılabilir, ancak bir web sitesinde taşınabilir. (ICO katılımcılarının ATEC tokenlerini cüzdanlar arasında transfer etmesini de yasaklamıyoruz). Jetonlar web sitesinin dışında kullanılamaz. Tüm satılmayan jetonlar yok edilecek. Jetonlar sadece bir kez kullanılabilir.
Satış Öncesi ve ICO  
Alıcıları, akıllı sözleşmeler ile ETH'yi devretmekte ve ATEC jetonlarını ve ayrıca ödeme tutarına ve ödeme gününe göre bonuslar almaktadırlar. Daha sonra alıcı, Alphateca web sitesine kayıt yapar, kişisel hesaptaki jeton bakiyesini doldurma işlevini seçer ve ATEC tokenini hesabında kişisel olarak verilen adrese aktarır ve böylece hesabın dahili bakiyesini doldurur.
Önemli: ICO katılımcı hesabı üzerinde kabul edilebilir Ethereum cüzdanlarının bir listesi bulunabilir. 
Önemli: ICO için exchange cryptowallets kullanmayın çünkü jeton alamazsınız. 
KYC ve AML prosedürleri KYC ve AML prosedürleri  
Alphateca ekibi tarafından yürütülecektir. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgiyi ilgili bölümde bulabilirsiniz.
ATEC tokenlerinin emisyonu ve dağıtımı
Tam Emisyon - 177 000 000 ATEC  
Satış Öncesi - 19 000 000 
ICO ATEC  - 155 000 000 ATEC  
Bounty - 1 500 000  ATEC 
Hediye  Kartı  - 1 500 000 ATEC
ICO tokenleri ve Bounty jetonları engellenmez. Jetonlar, ICO'nun bitiminden iki hafta sonra tüm katılımcılara ödenecektir. 
Hediye kartı jetonları kullanıcının kişisel hesabına pin kodu girilene kadar bloke edilir.
ikramiye
Satış Öncesi (15-25 Haziran). 
Sabit bonus -% 25. 
Sınır simge - (kabaca 15000 000 ATEC satılır) 19 milyon ATEC  
1 ETH = 7000 ATEC  
0.079 BTC = 7000 ATEC  
satın alma  Minimal-  0.5 ETH  
ICO (1 Ağustos 1 Temmuz)
Yol haritası
1 Aralık 2017 - düşüncesinin doğum  
prototip platformu - 15 Ocak 2018  
15 Mart 2018 - teknik görev halinde fikir Torna  
1 Nisan 2018 - tüm ekip üyelerini toplayın  
ilk projenin Sürüm alfa - May 1, 2018  
May 22, 2018 - ekibinin ilk sunumunu Forumu Expo'da  
1 Haziran 2018 - teknik bir proje başlatılması  
10 Haziran 2018 - ücretli hizmet, kişisel duyuru, ılımlılık parçası ve destek hizmetlerinin fonksiyonunun üretim versiyonunun lansmanı  
14 Haziran 2018 - mağaza, açık artırma, açık artırma tanıtımı  
15 Haziran 2018 - Öncesi Satış başlatma, Almanya'ya genişleme , Fransa 
1 Temmuz 2018 - ICO lansmanı, çevrimdışı olaylar web sitesine eğitim malzemeleri ekleyerek projeyi destekleyecek 
Temmuz 2018 - Cazip perakende mağazaları ve alıcıların proje için, Avusturya'ya projenin coğrafyası, İtalya genişleyen, iOS ve Android uygulamalar eklemek  
Ağustos 2018 - Proje, toplantılar, ortak satın alma satış / Video videonun bir inceleme ekleyerek, jeton ve hizmet ATEC alışverişi için hizmet Lansmanı, İskandinav ülkelerinin coğrafyasına projenin genişlemesi. 
Eylül 2018 - seminerini ekleme, reklam aracı UK projenin coğrafyasını genişleterek, yeni  
ekim 2018 - Hazırlıklar yeni yılın satışı, web sitesi üzerinden bilet satışı ile olayın hazırlanması, Japonya için projenin coğrafyasının genişlemesi 
Kasım 2018 -, olay uygulanması Türkiye'ye projenin coğrafyası genişleyen Hindistan  
Aralık 2018 - Yılbaşında hediye kartları ve hediye ürünleri şirketi uygulanması 
İlk çeyrek 2019 - Giriş yeni satış araçlarından, kategorisinde hazırlanması "gayrimenkul kiralama / mallar", Latin Amerika'nın coğrafyasına projenin uzantısı  
2019 ikinci çeyrek - Çin'e projenin coğrafyası Genişleyen  
2019 üçüncü ve dördüncü çeyrekte - Mümkün çevrimdışı satın web sitelerinin Adaptasyon.
takım
Bu teklifin ilerleyişine katkıda bulunmak ve bunu bilmek için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

WEIDEX: UNIFY BLOCKCHAIN ​​NETWORKS CRYPTO EXCHANGE PLATFORM a warm relationship with me Syarief28 I will talk about the WEIDEX projec...