Sabtu, 21 April 2018

Yoritex

Revisión ICO TOKEN PROGRAM-YORITEX


27067369_156925711623405_7830425880549334271_n.jpg
Yoritex, yerleşik olmayanlar ve AB ülkelerinin sakinleri için bir Avrupa sınır ötesi çevrimiçi çoklu para birimidir. SimcoePay ™, hem AB'de yerleşik hem de yurtdışı müşterileri, kripto para karşılığı kullanıcıları ve geleneksel para sistemi destekçileri için modern ve konforlu alternatif bankacılık çözümleri için Yoritex Inc. tarafından geliştirilen benzersiz bir fintech projesidir. 
Yoritex Hakkında (YRX)
Çözdüğümüz sorun
Bankaların% 99'u uzaktan hesap açmamaktadır. Kanada, İsrail, Çin ve diğer birçok Avrupa dışı ülkede bulunuyorsanız, Avrupa'da yerleşik olmayan bir banka hesabı açmak çok zordur. Sonuç olarak, AB'de yerleşik olmayanlar sınır ötesi ödemeler konusunda yüksek döviz komisyonu ödeyerek daha yüksek maliyetlerle karşı karşıya kalmaktadırlar; Avrupa'daki düşük maliyetli ÖÇK ödemelerine erişimin yanı sıra, geleneksel bankalar tarafından sunulan diğer maliyet düşürme hizmetlerinin mevcut olmaması.
Hiçbir Avrupa bankası sizin için bir kripto para birimi açmayacaktır. Avrupa'da hiçbir banka size kredi tabanlı bir kredi kartı vermeyecek ve kripto fonlarınızı ödeme kartınıza yüklemenize izin vermeyecektir. AB'deki tüm yerleşik olmayanların adil ve ayrımcılık yapılmadan muamele görmesini sağlıyoruz. 
Yoritex, Inc. tarafından geliştirilen SimcoePay ™ Online Bankacılık, finansal hizmetler sektöründe yeni nesildir.
YRX belirteç. SimcoePay ™ çevrimiçi bankacılık altyapısında rol oynayan bir simgedir. YRX jetonları sahipleri, SimcoePay ile yılda% 24'e kadar kazanma şansına sahipler.
özellikleri
  • Fiat ve Crypto para birimlerinde tüm ödemelerinizi ücretsiz alın
  • SimcoePay içinde kendi hesabınıza para transferi yapın. 
  • Saniyeler içinde diğer SimcoePay ™ hesap sahiplerine ödeme yapın
  • FX dönüşüm otomasyonunu kullanın
  • Yerel ve uluslararası para transferleri için IBANınızı kullanın
  • Pazarlara ve ödeme ağ geçitlerine kolay entegrasyon
  • 138 para biriminde global ödeme yapmak için premium brokerlere erişin
  • Çevrimiçi katılımdan yararlanın
Etkili bankacılık hizmetlerinin maliyeti için
SimcoePay, yurt dışı yerleşiklere ve AB vatandaşlarına sınır ötesi ödemeleri etkin bir şekilde yapmak için para sağlayacaktır. Kullanım Şartları kripto ve ulusal para birimi için geçerlidir.
Her SimcoePay müşteri bir IBAN'ın seçeneği de cryptocurrency kullanabilirsiniz birden fazla para ile açmaya hesabı vardır (YRX, XBT, ETH, LTC, BCH) ve FAT, Euro, CAD, ABD Doları, RUB, GBP):
# farklı döviz cinsi ödeme kartları
# P2P kredilerine ve faydalı kredilere erişim, Kriptoyu fiat para birimine dönüştürmek için kullanımı kolay araç,
# Para çekme işlemleri için dünya çapında üç milyondan fazla ATM ağını kullanarak dünya çapında hızlı ve ucuz ödeme yapmanın birçok yolu,
# Diğer avantajları içerir.
Bir SimcoePay ™ P2P kredi platformuyla yılda% 24 kadar kazanın 
SimcoePay ™ P2P kredi platformu  güvenli ve şeffaf yatırım fırsatlarını sunarak yatırımcılarla borçlulara bağlamak için bir aracı platformdur 
bir yılda% 24 kadar kazanın  Tüketici kredisi çeşitlendirilmiş portföyü veya ihtiyacınız olduğunda borç para
ICO Detaylar Yoritex
İlgili yazı: YORITEX: Yurt dışı yerleşikler için Avrupa sınır ötesi çok uluslu banka
Bounty ve Airdrop SYNTHETIC KI - Otomasyon 3000 ETH Bonusu
Sentetik AI, bağlanmak için kullanılır ...
UBCOIN - Gerçek ürünler için Exchange Cryptocurrency
Merhaba dostum, bu vesileyle ...
Tokenisasi, Yoritex FinTech projesinin geliştirilmesinde mantıklı bir adımdır. Şeffaflık ve özgünlüğün gerekli olduğu operasyonlarda şirketlerin blockchain kullanması faydalıdır. Bankacılık bu faktörlere çok duyarlı ”diyor Leon Dain.
Yoritex, "1 + 90" formülü ile bir ICO kampanyası uygulamayı planlıyor; ICO’dan 29 Kasım 2017’den 29 Aralık 2017’ye kadar bir ay ve 1 Şubat’tan 1 Mayıs 2018’e kadar 90 gün ICO’dur.
Kampanya üç temel ilkeye dayanmaktadır - sözde alıcıların eşitliği, piyasa fiyat mekanizmaları ve tamamen merkezi olmayan çözümler. Kripto acil durum alanındaki uzmanlar, orijinal ICO fikirlerinin ve benzersiz kampanya kampanya mekanizmalarının farkındadır.
Yoritex Ön-ICO
Dönem: 29 Kasım - 29 Aralık 2017
“Teklifinizi Yapın” konsepti, Ön-ICO turunun temeli ve şimdiye kadar Yoritex Inc., toplamda% 10'a kadar (51.000.000 YRX) YRX jetonu satmayı planlıyor.
Bu tur sırasında, potansiyel alıcılar Yoritex'e herhangi bir fiyatta herhangi bir sayıda jeton almaları için teklifte bulunabilirler.
Eğer Yoritex teklif edilen teklifi kabul ederse, anlaşma Alıcının şartlarına göre kapatılacaktır.
Ödeme döviz: Х BT, ETH, LTC, USD, CAD, EUR.
Sınırsız ses seviyesi
Yoritex ICO
Dönem: 1 Şubat - 1 Mayıs 2018.
ICO aşamasında, Yoritex, YRX jetonunun toplam değerinin% 85'ine (433.500.000 YRX) kadar satış yapmayı planlıyor. Alıcılar dünyanın önde gelen şifreleme alışverişlerinden bazılarında jeton satın alabilirler.
1 Şubat 2018'de, ilk işlem gününde YRX fiyatı şu şekilde belirlendi: 1 YRX = 0.00185 ETH.
Sonraki 89 işlem gününde, aynı sayıda ilave YRX jetonu, Yoritex Inc. tarafından günlük olarak listelenecektir. Ek YRX jetonunun başlangıç ​​fiyatı, son gün olan kapanış fiyatına tekabül eder - ki bu da "LOFI" konsepti ile ilişkilidir - en son, ilk olarak "(bilinen defter tutma yöntemlerine benzer şekilde). Satılmamış YRX jetonu yok edilir.
Bu inanılmaz projenin bir parçası olun. Tam bir genel bakış için beyaz kağıdı indirin.
Bir dahaki sefere görüşürüz ...
Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: 
Deni1234

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

WEIDEX: UNIFY BLOCKCHAIN ​​NETWORKS CRYPTO EXCHANGE PLATFORM a warm relationship with me Syarief28 I will talk about the WEIDEX projec...